apartmaji kranjska gora

apartmaji kranjska gora

Za vsak dan v letu! Apartmaji Kranjska Gora imajo obiajno tudi prostor za shranjevanje smui in ostale smuarske opreme, tako da se le-ta lahko ez no posui in je naslednji dan ponovno pripravljena za uporabo na smuarskih strminah. Show Navigation Hide Navigation. Prikai filter. Apartma 1 (2+2) Apartma 2 (2+0) Cenik; Kontakt; Fotogalerija; iva slika; inica Vitranc. Rezerviraj si dopust in oblikuj nova doivetja na enem mestu! Slovenina; English +386 31 220 575. Prikai ve Od 178 na no 9,7 Izjemno 164 komentarjev Jasna Chalet Resort Kranjska Gora Monosti zajtrka Nastanitev Jasna Chalet Resort se nahaja v mestu Kranjska Gora in ponuja restavracijo, skupni salon, bar, vrt, teraso ter pogled na jezero. Apartmaji Smolej. Each unit comes with a sofa, a seating area, a flat-screen TV, a well-fitted kitchen with a Booking.com.

Apartmaji v Kranjski Gori so odlina izbira skozi vse leto ali za vikend paket ali dopust. Apartmaji Teja, Kranjska Gora Dobrodoli v apartmajih Teja v Kranjski Gori! APARTMENTS Hitro iskanje po destinacijah. Vsa smuia so e dodatno zasneena z umetnim snegom, tako da so vsa smuia primerna za smuko od zaetka decembra pa do sredine marca. Vsi apartmaji so opremljeni s televizijo s kabelskim programom in z internetnim prikljukom.

Apartmaji Sport point Kranjska Gora Nad kavarno v centru Kranjske Gore se nahajata dva luksuzno opremljena apartmaja s udovitim pogledom na gore oziroma center kraja. Kranjska Gora je alpsko letovie na skrajnem robu v severozahodni Sloveniji tik ob meji z Avstrijo in Italijo. Poiite nastanitev v Kranjski Gori Izbirajte med hoteli, kampi, hostli in e marsikaj. Zelenci izvir Save Dolinke. Apartmaji Ana vam s svojo prostornostjo, udobjem in opremo poglabljajo vtise, ki vam jih prinaa ta Svet, ter jih ob zbranem druinskem in prijateljskem krogu dvigujejo na raven, ki bogati. Od smuia je oddaljen priblino 250 m. Ve Apartma Maa Apartma Maa je sodobno, udobno, funkcionalno in maksimalno opremljen apartma z lastnim vhodom iz parkiria.

Dodatni apartmaji v Kranjski Gori so obasno na voljo tudi preko spodnje povezave. Apartmaji tAla has garden views, free WiFi and free private parking, located in Kranjska Gora, 4.3 miles from Russian Chapel on the Vri pass. Apartmaji Helena. e iete last minute v Kranjski Gori za apartma, hotel hostel ali vilo, ga lahko najdete s pomojo spodnjega iskalnika, tako da vpiete datume in tevilo oseb.

Nudimo vam tiri apartmaje kapacitete od 2-6 oseb v noveji apartmajski hii. Stopite v stik z naravo in zanimivostmi, ki jih ponuja Kranjska Gora z okolico.

Domov \ Nastanitve \ Apartmaji Prihod Odhod tevilo gostov Preveri razpololjivost Doivite Kranjsko Goro Doivetja Prisluhnite legendam in pravljicam Zgornjesavske doline in se predajte razvajanju z bogato wellness ponudbo. Poleti je Kranjska Gora odlino izhodie za izlete v prekrasno naravo, gore (Triglav) ali izlete s kolesom po kolesarski stezi, ne manjka pa tudi adrenalinskih portov.

Obutite domanost in toplino. APARTMAJI CENTER V samem centru Kranjske Gore - 100m oddaljena od smuia, so vam na voljo trije prenovljeni, sodobno opremljeni apartmaji v skladu s sodobnimi standardi, ki jih zahteva kategorizacija 3***.

Hoteli in apartmaji v Kranjski Gori in okolici. Kranjska Gora je odlino izhodie za turno smuarske uitke. Apartmaji Kranjska Gora - popoln gorski poitek | Apartmaji teblaj steblaj01@gmail.com +386 41 377 795 Apartmaji Kranjska Gora - Apartmaji teblaj Monost korienja turistinih bonov Nai apartmaji Kranjska Gora: teblaj apartmaji Kranjska Gora gostu nudijo prijetno in udobno preivljanje poitnic. Apartmaji Kranjska Gora has mountain views, free WiFi and free private parking, located in Kranjska Gora, 5 miles from Russian Chapel on the Vri pass. Brez doplaila. Kontakt. Ve kot 40 drugih hotelov in apartmajev v Kranjski Gori najdete na tej povezavi. Kranjska Gora. Imate vpraanje.

noitev / dni t. V apartmaju 1 spalnica, 2 leii v mansardi, kabelska televizija, DVD predvajalnik, balkon, tu, WC. Aktiven oddih samo streljaj od sredia Kranjske Gore. Vendar si zapomnite previdnost v gorah nikoli ni odve! Vtisi naih obiskovalcev Dopust pri vas je bil res super, osebje je zelo prijazno in ustrezljivo. 11.

Kranjska gora z okolico - Rezervacija namestitev (hoteli, sobe, apartmaji) v Sloveniji. oseb. Kranjska Gora pozimi. Ne zapravljaj asa in denarja! Delavnica je odlina prilonost za aktivno preivljanje prostega asa. Nai gostje so smuarji, ljubitelji gora, vedno ve imamo gostov kolesarjev in motociklistov. Apartma Maa, Borovka cesta 101, 4280 Kranjska Gorae-pota: info@apartma-masa.com, mobitel: 051-371-657.

Rezervirajte zdaj!

Izberi jezik. Read more Apartments Chalet Marko Chalet Marko is located 100 meters from Lake Jasna in a quiet and private location. They offer great relaxation in charmingly sunlighted and modern space, with stunning mountain views, free parking and great ambiance all within walking distance to bars, restaurants and ski resort. Domov; Apartmaji .

Apartmaji Kranjska Gora nudi primerjavo apartmajev in hotelov v Kranjski Gori. 031 / 69 89 66 info@apartmaji.com.

Apartma je opremljen s kuhinjo z jedilno mizo in dnevnim prostorom. Vitranka ulica 11a, SI 4280 Kranjska Gora, Slovenija Tel. Free parking is available next to the apartments. Kranjska Gora je tudi prizorie smuarskih tekem za svetovni pokal, 7km oddaljena Planica pa smuarskih poletov.

Beautiful apartment with a top location! Nudimo vam najem apartmajev nad jezerom Jasna v Kranjski Gori po ugodni ceni. Prihod. Drava. Apartmaji so izredno primerni za druine. tevilka 1. med apartmaji v Kranjski gori - ocenjeni z 9,7 preveriTE ponudbo idealna izbira, da si zagotovite popoln oddih Primerno tako za drubo, pare, otroke in hine ljubljenke. Prepricana sem da se bova se vrnila k vam.

Na nadmorski viini 809 metrov ponuja raznovrstno zabavo in rekreacijo v poletnem in zimskem asu. Nahajejo se direktno ob smuiu Kranjska Gora. In the heart of the action. Apartmaji in Kranjska Gora vam kot dodatek ponujata e golf igria, saj so ta igrie zelo priljubljeno med igralci golfa. + 386 (0) 31 502 181 Apartmaji Telemark Kranjska Gora so idealni za druine z otroki. Vila Mojca - Apartmaji Lena Kranjska Gora Featuring a kitchen with a dishwasher and a microwave, each unit also comes with a safety deposit box, a satellite flat-screen TV, ironing facilities, desk and a seating area with a sofa.

Preverite ponudbo namestitev in rezervirajte apartma v Kranjski Gori.

Kranjska Gora 217 apartmana Odaberite datume i pogledajte najnovije cijene i ponude.

The Smuie (Ski resort) apartments as evident already from the name are situated directly at the ski resort right next to the Dolenev Rut ski lift. Podate se lahko na enega izmed karavankih vrhov, za ekstremne smuarje pa so najbolj priljubljeni grebeni Julijskih Alp. Najdeno 1 nepreminin v kategoriji Apartmaji Kranjska Gora. Jezero Jasna.

Prikai cijene Online Booking 2 odlino, 9.9 69 komentara Apartmani Kranjska Gora 15701 Kranjska Gora (Alpe) Prikai na karti 35 Nahajamo se na Borovki cesti 33 v Kranjski Gori, nedale od centra, v mirnem okolju ob reki Pinici. Pozdravljeni na strani apartmajikranjskagora.si, kjer najdete namestitve v Kranjski Gori in preostali Gorenjski. V soboto, 9.7.2022, bo od 9.00 do 12.00 potekala Konjikova delavnica za otroke.

Kranjska Gora lei na stiiu treh deel in je eden turistinih biserov Slovenije. APARTMAJI ANA & KRANJSKA GORA. O nas. Poskrbljeno je tudi za tiste, ki Ii apartmaje v mestu Kranjska Gora Privoite si zajtrk v apartmajih v mestu Kranjska Gora! preveriTE ponudbo s udovitimi razgledi in v neposredni bliini mamljivih turistinih destinacij preveriTE ponudbo NOVO! info@villa-flora.si 00386 41 612 405; Toggle navigation. Apartma, 1 spalnica (2+2) Apartma, 1 spalnica (2+3) Prihod: Odhod: Nadaljuj.

Apartmaji.

All of our apartments and rooms are located in the very centre of Kranjska Gora in the direct vicinity of the ski resort, and have magnificent view over the mountains.

All ski slopes in Kranjska Gora and Podkoren are additionally covered with snow (cca 70 ha), which enables you to enjoy your skiing from December until mid March.

Kraj. Domov \ Nastanitve Prihod Odhod tevilo gostov Preveri razpololjivost Doivite Kranjsko Goro Doivetja Prisluhnite legendam in pravljicam Zgornjesavske doline in se predajte razvajanju z bogato wellness ponudbo. Vila Mojca, Apartmaji Lena. Read more Apartments Apartment Smreka 144

Na delavnici bodo otroci spoznavali znailnosti konj, se spoznali s konji ter se preizkusili v Twitter; Facebook; Google+; Ie apartma, organizira poitnice, gre na morje, zanima te hrvaka obala, rna Gora, Srbija ali Bosna in Hercegovina? Regija. Apartmaji Podkoren, Kranjska Gora 17686, nudijo 2 udobno opremljena apartmaja, ki nudita vse, kar potrebujete za brezskrben oddih. Apartmaji tAla Kranjska Gora Apartmaji tAla imaju pogled na vrt, besplatan WiFi i besplatno privatno parkiralite, a nalaze se u Kranjskoj Gori, na 7 km od ruske kapele na prijevoju Vri. Uporabite iskalnik namestitev in najdite apartma ali hotel v Kranjski Gori. Planica with its new Nordic centre, jumping hill and ski jumps is also world-renowned. Last minute Kranjska Gora.

Borovka cesta 101, 4280 Kranjska Gora, Slovenija E-pota: apartmaji.sneznaplaza@siol.net GSM: +386 41 248 212 / +386 41 607 747 e potrebujete pomo pri iskanju apartmaja v Kranjski Gori, nas kontaktirajte. Dobrodoli v talo! udoviti svet gora in dolin, voda in naselij, narave in ljudi, vas lahko zblia s samim seboj in vaimi blinjimi. Kliknite in preverite. Razii doivetja od 450

Filtriraj rezultate Nae poitnike ideje naj bodo inspiracija za va naslednji dopust z Apartmaji.com je rezervacija enostavna, hitra in varna.

Sodobno dvigalo omogoa dostop do apartmajev tudi invalidom, ostarelim ali malkom na voziku. Apartmaji Teja se nahajajo ob kolesarski stezi Kranjska Gora Martuljek in so od centra Kranjske Gore oddaljeni 700 m. V srediu mesta najdete vse kar potrebujete za prijetno dopustovanje, od trgovinic do restavracij. Spodnji iskalnik omogoa brezplano rezervacijo prenoi (apartmaji, hoteli, hostli, penzioni) v t. Oddajamo apartmaje z dvema, tremi ali tirimi leii. Ponudba apartmajev v Kranjski Gori v 2022. Apartmaji Smolej Kranjska Gora Ponudba. Konjikove delavnice. Apartmaji Kranjska Gora. Apartment Tinka Apartment Tinka is your next desired holiday destination - in the center of Kranjska Gora, only a few hundred meters away from the ski resort.

Stopite v stik z nami Apartmaji Daniel se nahajajo na mirni in urejeni lokaciji v neposredni bliini reke Pinice, med hotelom Best western Hotel Kranjska Gora in centrom vasi Kranjska Gora.

There is a private bathroom with shower in every unit, along with slippers, a hairdryer and free toiletries. Razii doivetja od 450 Pobeg v naravo : + 386 31 502 181 E-mail: info@agenija.si

Apartmaji, apartments, appartements, appartamenti, Kranjska Gora, Gozd Martuljek, Vitranc. Prijetni in dobro opremljeni apartmaji v alpskem slogu v bliini Kranjske Gore. Poiite nastanitev v Kranjski Gori Izbirajte med hoteli, kampi, hostli in e marsikaj. SPREJEMAMO TUDI TURISTINE BONE. Featuring free WiFi, Apartments Budinek offers accommodation in Kranjska Gora, 2.6 km from Podkoren Chairlift and 3.3 km from the Velika Dolina chairlift. APARTMAJI BOR.

Domov; Apartmaji. Apartmaji Roi . Prikaz hotelov za izbrano obmoje na zemljevidu Slovenije. Both of the apartments are located in the heart of Kranjska Gora, 50m walking distance from the main square and just 200m from the slopes.

For your more comfortable stay, we offer you the use of a ski and bicycle storage room, and we also rent bicycles. Lei v Zgornjesavski dolini obdana z Julijskimi Alpami na jugu in Karavankami na severu. Apartmaji oblikovani s kompromisom med modernim in avtentinim dizajnom v osrju Kranjske Gore. Spletna stran Apartmaji Blai Kranjska Gora Slovenia uporablja pikotke.

Comments are closed.